Mijn top 10

  • Bobby Burns feat Casablanca Connect - I'm From Holland ( sidney samson remix)
  • Italian Stallion - Nasty
  • Samirs Theme - Erick e Remix
  • Get Dump - Laidback luke
  • Bryan Dalton - Gimme Somethimg
  • Erick E - Keep On Making Noise (Gregor Salto Remix)
  • Solid Groove - This Is Sick
  • Dada Life - The Great Fashionista Swindle (Laidback Luke Remix)
  • Skitzofrenics - Damn It (Original Mix)
  • Tiga - Good as Gold

vrijdag 13 juli 2007

dag 8 , wachten ....

oke ik draai nu (min het tuis oefenen) 1 jaar 5 maanden voor publiek . Het oefenen doe ik al sinds ik 11 ben . En vanavond mag ik dan draaien in perron 55 en in de yellow , nou de yellow das gewoon lachen . Maar stiekem ben ik toch wel een beetje zenuwachtig voor perron . Want dan heb ik namenlijk de kans om een fan basis te creèren . En ik ben nu dus best wel zenuachtig . dit is namenlijk de eerste keer dat ik draai voor publiek sinds mijn weblog is geopend .

Dus now way back , geen excuuses meer niks nu ga ik het doen .

-E-

donderdag 12 juli 2007

Dag 7 , de dag voor vrijdag de 13e

Zou vrijdag de 13e een geluks dag worden voor mij ? Of mischien een ongeluks dag ?

Het programma is als volgt , van 20:00 t/m 22:00 Perron 55 het cafè gedeelte en van 23:00 t/m 04:00 Cafè yellow submarine . En om half 7 weer opstaan want ik moet werken haha .

Maar dit is dus mijn kans om de kloekers de mond te snoeren !! Als ik morgen een VETTE set neerzet in perron , en er veel kloekers komen . dan werkt mijn plannetje echt , ik heb nu de mensen op kloeken nieuwschierig gemaakt , wat dit mij heefd opgelevert is een gig in perron 55 . Dus ik vraag me zelf eigenlijk heb een goede dag en maak de hype alleen nog maar groter . Zodat ik veel bezems kan kopen die mensen dan weer vervolgens op kunne eten ;-)

Leuk liedje : Manijama - No no no .

OPROEP AAN ALLE KLOEKERS !!!! vrijdag de 13e 20:00 perron 55 , ik geef geen hantekeningen .

See you at the club

-E-

woensdag 11 juli 2007

Dag 6 : pa·ra·plu

pa·ra·plu (de ~ (m.), ~'s)
1 rond, uitklapbaar scherm dat men boven het hoofd houdt tegen de regen => plu, regenscherm


Tja ik heb hier en daar wat kritiek en er was natuurlijk weer wat gezeik op kloeken . Ik probeer me te richten op de positieve berichten zoals van die dude op kloeken die ``max`` heet . Mja wat maakt het uit ik doe dit toch voor me zelf , en mischien denkt iedereen wel dat ik het doe om de stoere jongen uit te hangen . Tja waarom zou ik ik heb een goede baan en een fijn leven kan doen wat ik wil . Ik stort me juist in een avontuur . Als ik ga stoppen met werken en door ga met draaien ga ik financieel mischien zelfs wel achteruit . Het word in iedergeval onzekerder . Maar goed dit is alleen maar voor mij een bevestiging dat ik het niet doe om de pupulaire jongen uit te hangen mja weten zij veel .

Maar om er toch ff op in te springen zown feestje lijkt me wel lachen , en dat ik er in eens opzet dat ik een manager heb tja die heb ik al een tijdje . dat is natuurlijk spreekwoordenlijk oli op het vuur gooien . Mja ik vraag me af wie er dan zown feestje aandurft . En die mensen van kloeken zouden die dan komen kijken om mij uit te lachen ? Of omdat ze serieus geintreseert zijn in mijn skils . Tja wie zou het weten . Mocht je een goede idee hebben voor een feestje . Pm mij zou ik zeggen .


see you at the club ,

-E-

dinsdag 10 juli 2007

Dag 5 , 1e boeking Amsterdam

Sow word je ff gevraagd voor een exclusief feest voor 450 mensen in Amsterdam en zelf op Zaterdag te gaan draaien . Nou die zaterdag zit in iedergeval goed nu nog de donderdag en de vrijdag , dus ik heb al 1/3 overwonnen , 1/3 van mijn plan is al geslaagd . Nu nog de andere 2 dagen (blijven relativeren) .

Maar je vraagt je natuurlijk af hoe ik daar bij ben gekomen haha , dit klinkt heel raar . De kapper van de vrouw van mijn vader . Die is organiseert zelf feesten en ik vertelde hem van mijn plan om naar amsterdam te gaan , en ja 1+1=2 want die avond had die dat feest , en hij zij kom je skils maar tonen dan kun je 2 uurtjes draaien . Dus ik ben er natuurlijk nu helemaal vol van . En ik hoop ook dat ik al die negatieve (waar ook leuke berichten tussen zitten) berichten op kloeken nu eens om kan gaan buigen met kei hard bewijs . Als ik hier dalijk op mijn weblog foto`s post van een gig die ik geef voor 450 man op een boot waar mischien sommige van dromen .

See you at the club

-E-

maandag 9 juli 2007

dag 4 , Black Rain

Hey dit is dag 4 .

Wauw de coolste mails sinds tijden kreeg ik vandaag en dan wel eentje van DJ JEROENSKY . Ik had hem een mailtje gestuurd met de vraag of hij een tip voor mij had in de ruimste zin van het woord , en die had die wel . vooral niet naar amsterdam gaan want dan kon ik achteraan in de rij van dj`s sluiten , maar helaas jeroen ik ga toch . Ik heb hem uiteraard een mail terug gestuurd , met mijn beweegreden en waarom ik denk het wel te gaan maken in Amsterdam . Aan zijn mail zat ook zijn prive e-mail adres dit vond ik erg cool en wie weet komt hier nog wel wat uit , denk wel dat dj jeroensky in de escape draait de pannama op de housequake feesten op sneakers feesten . dus ik ben wel een beetje stunned dat ik een mail van hem krijg , ik hoop dat dat er nog meer gaan worden .

Wat ik gelijk ook hem heb gevraagd of hij eventueel een keer in venlo wil komen om een b2b set met mij te komen draaien en uiteraard wat zijn fee is . Dus welke feest organisator melt zich aan zou ik zeggen om dit van de grond te krijgen , je weet denk ik toch wel dat half kloeken komt kijken als ik ga draaien ;-) .

Het valt me trouwens op dat de meestje dj`s mail beindigen met hun initiaal dus dat ga ik nu ook doen .

See you at the club .

-E-

zondag 8 juli 2007

Dag 3 , Respeckt the skils

Om die opmerking moest ik eigenlijk lachen toen dj Jean dat zij . Maar vandaag ben ik er achtergekomen dat je zeker de skils moet respeckteren ook al ben je het niet eens met de plaatjes die mensen draaien of hoe comercieel ze zijn .

Eerst dacht ik altijd de wereld te kunne veroveren met cd`s en een goede cd speler het liefst zown pioneer cdj1000 . met dat soort apparatuur (of dat nu een 800 of een 1000 is) heb ik het afgelopen jaar gewerkt . Daar kom ik dus nu helemaal van terug .

Vandaag heb ik ongeveer 6 uurtjes geoefend in de splinter met mijn eerste platen . Zow ik heb nog nooit zoiets megemaakt , de eerste 3 uur dacht ik dat word niks in Amsterdam haha , maar aan het einde van de dag had ik het toch wel al een beetje onderdeknie , dingen als op de maat mixen en zo heb ik gelukkig al geleerd dus nu ging het puur om de beatmatching . In het begin was dit erg moeilijk met platen , maar nu aan het einde van de dag kan ik toch zeggen dat het er wel een beetje op begint te lijken . Maar ik heb nog een lange weg te gaan , nou lang . Ik denk als ik nog 2 a 3 x oefenen dat ik dan al een heel eind ben . Dan is het goedgenoeg . En door het draaien zelf gaat het alleen maar sneller dan .

Ik zag een keer een filmpje van dj Jean , waarin hij wat ouwehoerde over de skils . Ik moet hem nu toch echt gelijk geven , bewijs je eerst met platen en ga dan met cd`s draaien . Het is echt een andere wereld , ik vind ook dat je moet proberen om zo veel mogenijk met platen te draaien . De muziek die eruit komt .... het lijkt wel of er een extra demensie in de muziek zit , het klinkt net ff wat anders allemaal .

Al met al ben ik vandaag weer een stukje bij mijn doel gekomen .

See you at the club

Eduard .

zaterdag 7 juli 2007

Dag 2 .

Hey , voor de kloekers .

Er werden enkele opmerkingen gepplaats hier ga ik op in :

- 1 ding is goed aan je plan dat je naar amsterdam gaat .....

De reden dat ik dit doe is omdat de mentaliteit die hier in het zuiden heerst niet gedeelt is met mij en dat is een understatemend ! Er is in Amsterdam een scenè . Als ik er van wil leven betekend dat ook dat ik minimaal net zo veel moet geld moet krijgen als wat ik nu krijg met mijn huidige baan . In het zuiden zal dat niet lukken , omdat het uitgaans publiek te verwend is , en geen entree wilt betalen , waardoor de dj`s minder krijgen en er ook geen grote dj`s kunnen worden geboek . Ook is het zo dat ik niet de mentaliteit heb van iemand uit het zuiden , niet dat ik de mentaliteit van een Amsterdammer heb , maar de algehele cultuur die in de randstad speelt is er een waaraan ik mij zelf beter kan profileeren .

Waar ik ook nog even op wil in haken is de opmerking van de reaguurder op kloeken , "Ik denk namelijk dat je in venlo geen fanbase gaat opbouwen en dat niemand van de mensen die iets voor je zou kunnen betekenen ook daadwerkelijk iets voor je gaat betekenen. "

Helemaal mee eens , met alle respeckt maar als ik in het zuiden flink ga slijmen en de aardige jongen uit ga hangen .... ja mischien kan ik dan wel op leuke plektjes draaien , sorry aint my style . Ik wil hier trouwens ook niet mee zeggen dat dit overal in het zuiden gebeurt maar doorgaans wel .

Waar ik ook nog even op wil in gaan is het volgende : het is absoluut niet mijn bedoeling om de populaire jongen uit te hangen , veel geld te verdienen of veel meisjes te scoren . Het is mijn bedoeling van wat ik het liefts doe mijn beroep te maken . Ik heb er geen zin in om dat helemaal te profileeren , mensen die dicht bij mij staan weten wat mijn beweegreden zijn om dit te doen .'

Verder zou ik het ook erg leuk vinden als ik wat steun zou kunnen ontvangen , het is natuurlijk altijd leuk als er een website achter te staat .

Eduard .

vrijdag 6 juli 2007

Dag 1 .

En wat heb ik vandaag gedaan om pro dj te worden . Mijn voornemen is dus om iedere dag mijn uiterste best te doen om mijn doel te bereiken .

Vandaag heb ik de housequake dvd gekeken (roog erick E en mc Gee) .
Ik probeer altijd veel van anderen te leren , ik let vooral op hoe roog en erick e het publiek bespelen .

Ow ja ik heb trouwens ook wat voornemens .
- kaartjes drukken met een link erop naar deze blog .
- als ik in amsterdam ben foto`s maken van me zelf draaien en met bekende nederlanders .
- aleen maar over mijn blog en mijn idee praten.
- heel de dag tegen me zelf zeggen dat ik beter kan worden als de housequakers ;-)
- eerste wekend Augustus naar Amsterdam verkassen (dat was al bekend)
- contackt zoeken met lokale media .

Zoals onze markteting manager zegt op me werk . Believe it , go fore it .

Vandaag ben ik ook weer wat leuke liedjes gekomen , die kun je binnekort zien in mijn dj top 10 .
Vandaag is ook mijn vrije dag , morgen moet ik weer werken dus ik heb ook geen tijd om naar andere dj`s te gaan kijken dat vind ik erg jammer . In een cafè waar ik draai is vanavond namenlijk een house classics avond maar helaas .


Vooralsnog :

Aint no stopping this ..

See you at the club , Eduard ...

donderdag 5 juli 2007

Hoe word ik pro dj ?

Hallo , ik ben Eduard . Ik woon in Venlo en ben 20 jaar oud .

Deze blog gaat over mijn groote passie verwezenlijken .
Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met muziek . Ik was altijd met muziek bezig , top 40 en rock vooral . Denk dan aan , Toto , Van Halen , Pink Floyd .

Maar genoeg over dat , dat kun je lezen in het stukje : hoe het begon .

Mijn passie is ``pro dj worden`` ik wil leven van het draaien van house plaatjes .
Ik heb me zelf exackt van af dit moment af , 1 jaar gegeven . Ik ga proberen iedere dag te beschrijven en hoe ik er mee bezig ben . Met als acte precense begin Augustus , dan verkas ik voor 3 dagen naar Amsterdam en probeer ik daar naam te krijgen . Dat word erg spannend .

Veel plezier met lezen en het volgen van mijn weg naar succes .



En ... See You At the Club .

Eduard .